Opțiuni incitante noi ASTĂZI!

2015-04-23


BETA s-a încheiat și toate opțiunile noi sunt live astăzi! Aruncă o privire la noua hartă a lumii, mercenarii,minele, tirul de tragere și multe altele valabile în doar în noile lumi!

Sigur ai auzit de toate schimbările noi în Khan Wars și totul este live astăzi. Chiar acum poți să te joci și să vezi toate opțiunile de mai jos! Este timpul să anulezi restul planurilor pentru ziua de azi!

Aici poți afla mai multe despre schimbări: 

Harta lumii îmbunătățită

Am introdus o metodă mai noua și mai buna de a explora lumea Khan Wars. Noua hartă a lumii nu numai că arată mai bine dar are și un update la HTML5. Acum poți trimite atacurile și poți vedea totul direct pe hartă. O optimizare nouă pentru mobil.

Mine și mercenari

Acum când vei ajunge la unele criterii, noile mine de pe hartă și câmpuri de mercenari, vor apărea în jurul castelului. Poți vedea aceste elemente pe harta lumii și le poți accesa direct din castel. Aceste obiective pot fi atacate și jefuite, folosite sau reparate. Jucătorii vor primi un bonus de la mine și acces la antrenarea de unități militare de la taberele de mercenari. Acest lucru sigur îți va da un mic avantaj asupra competiției!

Tirul de tragere

Unitatea militară va fi împărțită în două și va forma o nouă clădire: Clădirea arcașilor. Completează un set nou de misiuni,aruncă o privire asupra clădirii și fii gata să o îmbunătățești.

 Jucătorii primesc castele atunci când cresc în nivel

Jucătorii în lumile noi vor primi castele gratuite când vor ajunge la nivele prestabilite. Nu e nici o “șmecherie”, tot ce trebuie să faci este să crești în nivel!  

Este timpul să te bucuri de toate aceste schimbări în lumea Khan Wars și să ajungi primul în clasament!